cv Molenberg

anno 2006

Vrienden van.....

Kom bij Vrienden van cv Molenberg.

Wij van cv Molenberg zijn benaderd of wij interesse hadden om buiten de Raad van Elf en dames comité nog een “vrienden van” groep op te richten. 
Zeker hebben wij hier oren na, ons motto: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Wat is vrienden van?

Deze nieuwe tak binnen onze vereniging, wordt ontwikkeld voor mensen die niet iedere week erbij kunnen zijn en dus ook niet aan verplichting kunnen voldoen, maar wel graag de vereniging een warm hart toe draagt. En daar waar mogelijk met de vereniging mee op stap gaat, of mee wilt helpen in de voortvloeiende activiteiten. Ook is het voor “vrienden van” mogelijk, om met de optochten van de carnavalsvereniging mee te lopen. Ook kan de “vrienden van” gezien worden als de opstap naar de Raad van Elf of dames comité, nadat je een jaar lid bent geweest bij “vrienden van” bestaat er de mogelijkheid om door te “groeien”.

Mogen mijn kinderen ook mee?

Ja uw kinderen mogen ook mee, mits u als ouder/verzorger ook hierbij aanwezig bent. De kinderen zijn vrij van contributie tot de leeftijd van 16 jaar. Wel vragen wij u om eenmalig een door ons aanwezen shirt met bedrukking aan te schaffen, deze kosten zullen voor uw eigen rekening zijn. Als u met uw kinderen meegaat naar andere verenigingen, vragen wij u om uw kind dit shirt aan te laten te doen, in combinatie met de carnavalskleuren.

Mag ik mee met de optochten?

Ja, u mag met de optochten meelopen. Dit jaar zal de vereniging de volgende optochten lopen: Molenberg, Heerlen, Heerlerheide en Landgraaf. U moet dan wel voor deze optocht dezelfde jas aanschaffen als de vereniging, deze kosten zult u zelf moeten betalen. Drank tijdens de optochten moet u zich zelf in voorzien, of een financiële bijdrage, welke nog te bepalen is.

Heb ik verplichtingen?

Nee, als “vrienden van” heeft u geen verplichtingen. U heeft dan ook verder geen stemrecht over de mogelijke beslissingen die de vereniging neemt. Uiteraard zijn ideeën meer dan welkom.

Handig om te weten:

6 januari proclamatie van de jeugd
2 februari receptie van prins Brahim 1e en de jeugd
Ons gehele programma is te vinden op: www.cv-molenberg.nl

Bij interesse of overige vragen en ideeën kunt u terecht bij Anja van Deursen, vriendenvan@cv-molenberg.nl